ΑρχικήΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ Λάδι Αργκάν 100% Pure Organic Argan Oil 100ml LiftArgan

Λάδι Αργκάν 100% Pure Organic Argan Oil 100ml LiftArgan

Κωδικός: ELM.879

Εταιρεία: LiftArgan

Διαθέσιμο σε 1-3 ήμερες

€ 23,90

+
-

Καλάθι Wishlist

Βιολογικό 100% αγνό παρθένο έλαιο ψυχρής πρώτης πίεσης προερχόμενο από τον καρπό του δέντρου argan, το οποίο αναπτύσσεται κυρίως σε άνυδρα εδάφη στο νοτιοδυτικό Μαρόκο.

Το έλαιο Αργκάν χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες από τις γυναίκες στο Μαρόκο για τις θεραπευτικές και καλλυντικές ιδιότητες που περιέχει.

Ενδείξεις:
Ιδιαίτερα πλούσιο σε ελαϊκό και παλμιτικό οξύ καθώς και σε τοκοφερόλη (βιταμίνη Ε), το έλαιο αργκάν προσφέρει εντατική σύσφιξη, ανάπλαση και αντιγηραντική προστασία κυρίως σε ξηρά, ώριμα, δέρματα με τάσεις χαλάρωσης. 
Το χαρακτηριστικό άρωμα, σαν καβουρδισμένο φιστίκι εγγυάται την γνησιότητα και την καθαρότητα του ελαίου.

Πολύτιμο έλαιο ιδιαίτερα θρεπτικό και συσφικτικό, είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος κυρίως για τα ξηρά και αφυδατωμένα.

Δράση :
• Σύσφιξη και μαλακτική δράση: αποκαθιστά την ελαστικότητα και την απαλότητα στο δέρμα.
• Αντιοξειδωτική και αντιγηραντική δράση: εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες και καταπολέμα τις επιπτώσεις της γήρανσης της επιδερμίδας.
• Εξαιρετικά θρεπτικό και επουλωτικό.
• Προστατευτικό του δέρματος, μειώνει τις επιπτώσεις των εξωτερικών επιθέσεων (ήλιος, άνεμος..)

Πολυτελής φροντίδα προσώπου με Θεϊκά συστατικά.

Στην καρδιά των απέραντων εκτάσεων και της καυτής άμμου της Σαχάρας, σε εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες, τα φυτά έχουν αναπτύξει απίστευτες ικανότητες αντοχής.
 Για να επιβιώσουν παράγουν μια πληθώρα από αμυντικά μόρια, ένζυμα, αντιοξειδωτικά ..

Η Lift'Argan επέλεξε το Αργκάν, το Φραγκόσυκο, το Ρόδο της Ιεριχούς, την Χουρμαδιά… φυτά που ευδοκιμούν στις ακραίες συνθήκες της ερήμου, προκειμένου να συγκεντρώσει εξαιρετικά ισχυρά ενεργά συστατικά για την δημιουργία βιολογικών καλλυντικών με μοναδικές ιδιότητες ανανέωσης και αντιγήρανσης του δέρματος. 


Η σειρά οργανικών καλλυντικών Lift'Argan προσφέρει την πεμπτουσία των πανίσχυρων δραστικών συστατικών της ερήμου για μια εκ βαθέων αναγέννηση της επιδερμίδας.

Οργανικό Έλαιο Αργκάν - Δεν υπόκειται καμία χημική επεξεργασία.
Βοτανολογική Ονομασία: Argania spinosa
Χώρα Προέλευσης: Μαρόκο

Χρήση:

Το έλαιο αργκάν μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο πρόσωπο, στο σώμα και στα μαλλιά.
• Αναμιγνύεται με άλλα φυτικά έλαια
• Μπορεί να αναμειχθεί με άλλα συστατικά για την παρασκευή σπιτικών καλλυντικών
• Χρησιμοποιείται κυρίως το βράδυ με απαλές κυκλικές κινήσεις σε όλο τοπρόσωπο και τον λαιμό ενώ ταυτόχρονα είναι κατάλληλο για την ενδυνάμωση των νυχιών και των μαλλιών (σαν μάσκα).

Με περισσότερο από 75% ακόρεστα λιπαρά οξέα, το αργανέλαιο προσφέρει εξαιρετικά αναγεννητική και επανορθωτική δράση στο δέρμα. Πλούσιο σε βιταμίνη Ε, στερόλες και φαινολικές ενώσεις, περιέχει επίσης αντιοξειδωτικές ιδιότητες για την καταπολέμηση της πρόωρης γήρανσης και την χαλάρωση της επιδερμίδας.